Våre medarbeidere


Tina Busklein

Tannlege og daglig leder
Tina kommer opprinnelig fra Andøya i Nordland. Etter studier ved Universitetet i Oslo i -94, praktiserte hun i den offentlige tannhelsetjenesten i Nordland. Her fikk hun en allsidig praksis med mye akuttbehandling av både lokale barn og voksne samt flyktninger i alle aldre. Siden jobbet hun i en praksis i Asker frem til hun sommeren 2002 overtok sin egen tannlegepraksis på Slependen.

Mark Hesni

Tannlege

Mark er uteksaminert ved Universitetet i Oslo i 2008. Frem til 2010 jobbet han i den offentlige tannhelsetjenesten, og har siden jobbet i privat praksis i Bærum. Siden juli 2013 har han jobbet ved Asker og Bærum tannklinikk. I tillegg er han instruktørtannlege ved Universitetet i Oslo.

Medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF).

Marianne Breilid Aall

Tannlege
Ferdig utdannet tannlege ved Universitet i Oslo 1994. Ansatt i Den Offentlige Tannhelsestjeneste i Nannestad 1994-2002. Privatpraksis på Årnes 2001-2006 Jobbet som allmenntannlege i privatpraksis i Tannlegene i Concordiabygget siden 2003. Jobber i Asker og Bærum Tannklinikk fra august 2013. Følger tannlegenes etterutdanningsprogram TSE. Medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF).

Torill Thorsen

Tannlegeassistent
Elias Smiths vei 10
1337 Sandvika
Telefon: 67 54 46 66
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok